Social Icons

Followers

20 Ogos 2010

PPSM prihatin penderitaan Datuk Hussain

Penderitaan bekas Hakim Rayuan JKSM, Datuk Hussain Ahamad terubat seketika dengan kunjungan beberapa exco Presiden Persatuan Pegawai Syariah Malaysia (PPSM) dikediamannya di Kajang Impian, Selangor, 25 Julai baru-baru ini.

Dalam ziarah kira-kira setengah jam itu, keceriaan Datuk Hussain jelas kelihatan pada raut wajahnya sebaik melihat kedatangan rombongan exco PPSM yang diketuai Presiden PPSM sesi 2010-2012, Dr Haji Mohd Naim Bin Mokhtar.

18 Ogos 2010

Pelancong Korea tertarik dengan sebatan syariah

Kaedah Sebatan syariah sebagai salah satu bentuk hukuman dalam undang-undang jenayah syariah telah menarik perhatian beberapa pelancong dari Korea Selatan untuk mengetahui dengan lebih mendalam.

Perkara ini diluahkan mereka ketika melawat PPSM dalam sesi taklimat di Bilik Perpustakaan JKSM, Putrajaya 18 Ogos yang lalu. Seramai 13 orang pelancong yang kebanyakkannya bekerja sebagai guru berpendapat sebatan syariah lebih baik kerana ia bersifat mendidik pesalah.

Kedatangan mereka disambut oleh Presiden, Dr Haji Mohd Naim Bin Mokhtar dan Timbalan Presiden Tuan Mohamad Shakir Bin Abdul Hamid. 
 

Sample text

Anda Pengunjung ke-

Sample Text